بهمنظور تسهیل جابهجایی مردم در زمانهای خاص، تشکیل اجتماعات و مراسم ملی و مذهبی، سازمان حمل و نقل ریلی بهویژه در هفته گذشته خدمات مترو را بهصورت رایگان فراهم کرد. این اقدام در راستای حمایت از حضور گسترده مردم در اجتماعات و مراسمها صورت گرفته است.
مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی، در این خصوص اظهار داشت: یکشنبه ۱۷اسفندماه نیز خدمات مترو بهصورت رایگان ارائه شد. ما بر این باوریم که مترو نقش حیاتی در تسهیل تردد شهروندان و تشویق آنها به حضور در اجتماعات دارد. با این اقدامات، تلاش داریم تا شرایط مناسبتری برای مشارکت آنان در رویدادهای مهم فراهم کنیم.»
باقری فر تاکید کرد: این تصمیم نشاندهنده تعهد سازمان به خدمترسانی به مردم و ارتقای کیفیت خدمات در شرایط مختلف است و امید میرود که موجب افزایش حضور شهروندان در راستای حفظ آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و نشان دادن عُلقههای عقیدتی و ملی گردد.
گفتنی است متروی تبریز در شرایط خاص ملی و استانی و شهری بویژه در حال حاضر که نیاز به همبستگی و وحدت مردم با حضور در شریانهای اصلی شهر است با دستور شهردار تبریز از هفته قبل و نیز یکشنبه ۱۷ اسفندبه صورت رایگان خدمات رسانی کرده و نقش اساسی در حمل و نقل ایمن شهروندان انجام داده است.
