پیشنهادات و انتقادات
 
  آمار سایت
مهمان : 0
امروز : 523
ديروز : 1069
ماه : 36735
 
تاریخ : يکشنبه 24 خرداد 1405     |     کد : 1839

شهردار تبریز خبر داد:

ورودی قراملک بازگشایی شد

️با اتمام ساخت سازه بتنی ایستگاه اول خط ۲ مترو تبریز، میدان ماشین‌سازی منطقه قراملک به روی خودروها باز شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان، به دنبال تکمیل بتن ریزی ایستگاه اول خط دو مترو تبریز، میدان ماشین‌سازی در منطقه قراملک تبریز، پس از یک دهه محدودیت ترافیکی، امروز به روی خودروهای عبوری بازگشایی شد.
این بازگشایی به دنبال اتمام عملیات ساخت و بتن‌ریزی و تکمیل سازه ایستگاه اول خط دوم متروی تبریز انجام شد. ایستگاهی که عملیات احداث آن باعث انسداد مسیر و محدودیت تردد در این میدان پرتردد غرب تبریز شده بود.
 با بازگشایی این مسیر، تردد خودروها در محدوده میدان ماشین‌سازی به حالت عادی بازگشته و یکی از گره‌های ترافیکی محله تاریخی قراملک در منطقه غرب تبریز رفع شد.
یعقوب هوشیار در حاشیه بازدید از پروژه ایستگاه اول خط دو مترو تبریز در خصوص بازگشایی این میدان گفت: اجرای پروژه ایستگاه شماره اول خط ۲ پروژه مترو تبریز از سال ۱۳۹۱ شروع شده بود. با توجه به اینکه در زمان اجرای پروژه احتمال مخاطراتی وجود داشت، بواسطه اقدامات ایمنی میدان ورودی قراملک با محدودیت ترافیک مواجه شده بود.
شهردار تبریز در ادامه گفت: تاکید ما بر تسریع اجرای عملیات فاز اول خط دوم مترو تبریز از قراملک تا میدان دانشسرا است.
بازدید امروز برای نهایی کردن ورودی های این خط بود و مقرر شد منطقه ۶ شهرداری تبریز تملکاتی را در هفته جاری برای تکمیل این ایستگاه انجام دهد.
هوشیار در پایان سخنانش گفت: با اجرای اصلاحات هندسی و احداث ورودی این میدان به اتوبان شهید باکری وصل خواهد شد و با اقداماتی که در آن نقطه نیز در دست اجراست، محور فوق در توسعه منطقه قراملک نقش مهمی خواهد داشت.










نوشته شده در   يکشنبه 24 خرداد 1405  توسط   کارشناس روابط عمومی    تعداد بازدید  9
PDF چاپ چاپ